Силви Вартан се завръща у нас за голям концерт

Спектакълът ще бъде на 24 април в НДК
0
Силви Вартан се завръща у нас за голям концерт
Снимка: БГ Саунд Стейдж

Най-популярната в света изпълнителка от български произход Силви Вартан се завръща отново у нас за голям концерт. След изявите й през 1990 и 2009 година тя отново ще се срещне с публиката в зала 1 на НДК на 24 април 2014 г.

"Всичко в мен е българско. Емоциите ми са изцяло български. Детството ми, чувствата ми, всичко, което харесвам днес, съм се научила да харесвам в България, аз съм такава, каквато съм, благодарение на преживяното и наученото в България", заявява Силви Вартан.

За концерта си в София през идната пролет тя подготвя специален репертоар, който ще включва нови песни, както и старите любими от 60-те и 70-те години.

Любовта на Силви към България наистина е водеща в нейния живот. Тя създаде фондацията „Силви Вартан за България“, с която помага на деца и възрастни в неравностойно положение и макар че световноизвестната певица не обича да се говори за благотворителната й дейност добре е да се знае, че БЧК раздава на бедните топъл обяд благодарение и на нейните дарения.

След 40 милиона  продадени албума,  1300 песни,  2000 корици на списания, шест филма  и хиляди разпродадени концерти,  Силви не спира  творческите  си търсения. След огромния успех на шоуто през септември 2010 г. в зала "Олимпия" Вартан обръща нова страница.

С новия си диск "Силви в Нашвил" тя поднася приятна изненада на феновете си с рязък завой към американския блус и кънтри рок. Той е 40-ят поред и с него тя отново е номер едно във Франция.

Концертът й у нас се организира от БГ Саунд Стейдж и "Кийн актс", а  билети се продават в мрежата на Eventim на цени от 40 до 100 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари