Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/16993545 www.bgdnes.bg

Силви Вартан шокира: КРАЙ! Слизам от сцената

Силви Вартан слага край на кариерата си тази година. Известната френска певица с български корени обяви решението си. Тя ще слезе от сцената с три последни концерта през ноември.

"Да, взех решение. От няколко години го отлагам. Винаги съм правила всичко със страст, без да пресмятам, просто от желание и без да си задавам прекалено много въпроси. Защото дълбоко в себе си не обичам нещата, които свършват, не обичам заминаванията, не обичам нещата, които спират", казва Силви Вартан.

Реклама

Кариерата на певицата, която е родена в България, започва през далечната през 1961 г.

"Вероятно това, че не обичам заминаванията се дължи на внезапното ми напускане на България на 7-годишна възраст. Изведнъж пораснах и оставих детството си на перона на гарата. Все още виждам как баба ми и дядо ми, които обожавах, тичат след влака - това е рана, която никога няма да зарасне... След това, благодарение на кариерата ми на певица, пътувах много, бях водена от любопитството, от младостта си, исках да отида навсякъде. Непрекъснато се питах: "Какво следва? Какъв е следващият проект? Всичко се случи със скоростта на светлината, а освен това бързо се влюбих в един висок рус мъж със сини очи, който ми се струваше прекрасен и който също беше певец. Споделих цялата тази лудост с него и открихме всичко заедно. Беше лудост", разказва връща се певицата към напускането на България и влюбването в Джони Холидей.

В интервю за 'Пари Мач" певицата споделя, че е работила в тясно сътрудничество със съпруга си Тони Скот по подготовката на завещанието си. Силви Вартан се е погрижила за разделянето на наследството си.

"Оставих съпруга ми да управлява всичко. Тъй като имаме еднакви идеи по въпроса, му се доверявам", споделя още звездата.

Четете още

Силви Вартан вече гушка правнучето

Силви Вартан вече гушка правнучето

Това е дъщерята на Силви Вартан, осиновена от певицата като бебе в България

Това е дъщерята на Силви Вартан, осиновена от певицата като бебе в България

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама